Hoe aansluiten bij Jong Rita Lyra-Lierse

 

De procedure om officieel aan te sluiten bij SK Rita Berlaar is vrij eenvoudig indien deze stap per stap wordt gevolgd. Hieronder worden de verschillende fases van de aansluiting weergegeven:

Een speler is gebeten door de voetbalmicro en wenst eens te proeven van het voetbalspel. Je bent bij Jong Rita Lyra-Lierse op de goede plaats. Elke speler kan een maand kosteloos proberen. Tijdens deze proefperiode is het niet mogelijk om matchen te spelen, maar trainingen is geen probleem.

De speler wilt zich aansluiten, TOF! Spreek de trainer/ploegafgevaardigde van de ploeg aan of neem contact op met leden van het Bestuur. Vul het aansluitingsdocument in dat beschikbaar is op de website. Op die manier kunnen wij de gegevens verzamelen die nodig zijn voor de officiële aansluiting. Bezorg dit papier aan de GC – van de club. Je kan dit in het bakje steken in de kleedkamers met de melding GC.

Er wordt een officiële aansluiting aangemaakt. De ouders zullen een mail krijgen waar ze moeten akkoord gaan met de voorwaarden en klikken op de link. Daarna krijgen ze een verificatiecode die ze moeten ingeven. Op dat ogenblik is de inschrijving een feit.

U zult een mail krijgen van Jong Rita Lyra-Lierse met de uitnodiging om het lidgeld te betalen en uw kledijpakket te bestellen.

Als het lidgeld betaald is zal het kledij pakket besteld worden en als het binnenkomt kan het afgehaald worden op de club of indien U wenst kan het naar U thuis gestuurd worden, de verzendingskosten komen dan wel ter uwer lasten

Veelgestelde vragen

Simpel. Surf naar de website en druk het aansluitingsformulier af. Vul de gegevens van uw zoon/dochter in en bezorg dit formulier aan de trainer/afgevaardigde. Hij zal het nodige doen en nadat u de mail van E-kickoff en de betaling van het lidgeld hebt gedaan, bent u aangesloten.

Geen probleem. Kom gerust een maand gratis proberen. Daarna kunt u nog beslissen.

U krijgt een officiële mail van E-kickoff waar u akkoord moet gaan met de voorwaarden en op de link moet klikken. Na het invoegen van verificatiecode is uw aansluiting bij de bond in orde.

U krijgt een tweede mail met de uitnodiging van de betaling van het lidgeld en de bestelling van de kledij. Nadat dit betaald is bent u lid van onze club.

Er is waarschijnlijk iets mis gelopen. Contacteer dan de GC van de club. U zult begeleid worden bij het proces.

Follow Me
Scroll naar top